Vertrouwenspersoon

Marleen van de Watering – Vertrouwenspersoon bij OHDOKWAN

Bij OHDOKWAN staan integriteit, veiligheid, respect, normen en waarden hoog in het vaandel. Wij streven ernaar dit op een sportief en sociaal vlak over te dragen aan onze leden. Indien er sprake is van een conflict of ongewenste omgangsvormen waarbij een leerling zich op dusdanige manier niet vertrouwd voelt bij onze instructeurs, kan de leerling contact opnemen met onze vertrouwenspersoon. Een van de belangrijkste taken van de vertrouwenspersoon is bereikbaar zijn voor leerlingen die een ingrijpend incident hebben meegemaakt en hierover vertrouwelijk willen praten met iemand die niet direct betrokken is. Wij stellen aan u voor:

Ik ben Marleen van de Watering, 39 jaar, en moeder van Kayleigh (17) en Joey (14), en ik ben getrouwd met Dirk Jan (45). Wij wonen in Capelle aan den IJssel, met onze 2 honden. 3.5 dag in de week werk ik in het IJsselland Ziekenhuis als gespecialiseerd doktersassistente op de polikliniek Chirurgie, Orthopedie en Plastisch chirurgie. Een leuke afwisselende baan met veel verschillende taken, uitdagingen en aandachtsgebieden (oncologie, wondzorg, traumatologie e.d.). Sinds 2011 is Joey lid bij OHDOKWAN en heb ik de vereniging en de sfeer vanaf de zijlijn geproefd. 2 jaar later had het Taekwon-Do-virus ook Dirk Jan en mij te pakken en zijn wij ook lid geworden en trainen wij met veel plezier bij OHDOKWAN.

Afgelopen voorjaar kwam de vraag van het bestuur of ik vertrouwenspersoon wil zijn voor de vereniging en heb daar, na een overdenkingsperiode, volmondig JA op gezegd. Ik wil graag dat vertrouwen bieden aan de leden en het bestuur. Mijn rol zal vooral een luisterend oor zijn, al hoop ik dat dit zeer beperkt nodig is. Als er sprake is van bijvoorbeeld agressie/geweld, pesten, discriminatie en intimidatie (vereniging-gerelateerd), kan je altijd bij mij terecht en zullen we samen naar een oplossing zoeken.

Marleen is te bereiken per email: marleen@ohdokwan.nl of via 06-46613034

Top