Teamcup

Ter gelegenheid van het 30‐jarig jubileum van Ohdokwan worden er vanaf september 2019 een jaar lang verschillende evenementen georganiseerd door en voor onze leden. Met dit in gedachte leek het ons een leuk idee om naast de clubevenementen ook een open evenement te organiseren, zodat iedereen die dat binnen ITF Nederland wil deze heugelijke mijlpaal met ons mee kan vieren. Een landelijke wedstrijd lijkt ons de perfecte manier om dit te doen. Echter past het volledig binnen de Spirit van Ohdokwan om zo’n wedstrijd op onze eigen, unieke wijze vorm te geven.

Wij dachten daarom niet aan een toernooi waar de individuele sparring‐ en tulwedstijden centraal staan, maar aan een wedstrijd die juist draait om teamonderdelen en individueel/team breken en springen. Om de animo te verhogen en het instapniveau laagdrempelig te houden hebben wij in deze uitnodiging een reglement opgesteld. Wij hopen dat jullie van dit unieke concept net zo enthousiast worden als wij en nodigen jullie dan ook van harte uit om aan dit jubileum‐toernooi deel te nemen!

Wedstrijdinformatie

DATUM: 20 juni 2020
PLAATS: Rotterdam
LOCATIE: Topsportcentrum Rotterdam (zaal 1, begane grond)
ADRES: Van Zandvlietplein 20, 3077 AA Rotterdam
ZAAL OPEN: 8.00
SCHEIDSRECHTER MEETING: 8.30
COACH MEETING: 9.00
OPENINGSWOORD: 9.15
AANVANG COMPETITIE: 9.30

ONDERDELEN
Team Tul
Team Sparring
Team en individueel Special Techniques (aangepaste regels)
Team en individueel Power Breaking (aangepaste regels)

Eén van de grootste en leukste aanpassingen aan de teamonderdelen is dat de teams mogen worden samengesteld uit deelnemers van verschillende scholen. Op deze manier willen wij het mogelijk maken om meer teams aan te kunnen trekken, aangezien niet elke vereniging in staat zal zijn vanuit zijn eigen ledenbestand een volledig team te kunnen samenstellen binnen een bepaalde leeftijd/graduatie klasse.

DOWNLOAD HIER DE UITNODIGING EN HET REGLEMENT

Wij stellen deze wedstrijd tevens open voor niet‐ITF Nederland leden.

 

Top