Uniek bij OHDOKWAN!

Uniek bij OHDOKWAN!

Al jaren traint de familie Van Driel bij Ohdokwan. Allereerst kwam vader Dirk bij ons en is nu drager van de 2e dan. Met zijn inzet en enthousiasme gaat hij zeker ooit zijn 4e dan halen en zelfs misschien nog wel verder. Vrij kort na Dirk kwamen ook zijn dochters Malinda en Gertrude bij ons, beiden hebben de 1e dangraad behaald. Malinda studeert binnenkort af en gaat zich specialiseren in het vervaardigen van protheses voor gehandicapten en Gertrude werkt in de zorg, zij verdient ook ons respect door in deze Corona-tijd ontzettend goed werk te doen als verpleegkundige.

Jongste telg Joran kwam vanwege zijn nog jonge leeftijd pas later bij Ohdokwan, maar hij heeft hetzelfde doorzettingsvermogen als zijn vader en zussen. Op 22 juli jl. heeft Joran tijdens een speciale buitentraining ook zijn 1e dan behaald! Hij is met zijn 13 jaar de jongste danhouder ooit bij Ohdokwan.

Vier leden van één familie hebben dus allemaal een zwarte band in ITF-Taekwon-Do! Dit is bij Ohdokwan nog nooit voorgekomen, ondanks dat er nog meer families bij ons trainen die ook allemaal een zwarte band dragen.

Uiteraard is Ohdokwan ontzettend trots op de familie Van Driel en we hopen nog heel lang Taekwon-Do les te geven aan deze bijzondere familie.

Top