Ohdokwan Corona update – 15 oktober 2020

15 oktober 2020

Update Corona Crisis

Beste leden, het goede nieuws is dat de amateursport door mag gaan.
Maar vanwege een positief getest lid, waar wij dicht in de buurt zijn geweest, heeft Ohdokwan besloten de lessen vanaf nu t/m de herfstvakantie te laten vervallen. Maandag 26 oktober zijn jullie weer van harte welkom om te gaan werken aan onze gezondheid, vitaliteit en weerbaarheid.

De overheid ziet onze martial art als een individuele sport.
Oftewel: een groepsles bestaat uit 30 individuen en niet uit een team van 30 mensen.
Alle lessen kunnen doorgaan mits iedereen vanaf 18 jaar de 1,5 meter afstand in acht houdt! We bevinden ons dus gelukkig in een heel andere positie dan het geval was tijdens de eerste lockdown. Laten we er met z’n allen aan blijven werken om dit ook zo te houden!

Het dragen van mondkapjes bij binnenkomst is optioneel, maar (nog) niet verplicht. Denk aan uw naasten, familie en vrienden. Bescherm uzelf en anderen.

Blijf rekening houden met het eenrichtingsverkeer binnen onze dojang en laat geen kleding achter in de kleedkamers. De maatregelen gelden vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur en zullen rond 27 oktober geëvalueerd gaan worden. We hopen nogmaals dat we met elkaar snel de besmettingscijfers omlaag kunnen brengen.

Sportieve groet,

Het bestuur van Ohdokwan

Top