I.T.F. Nederland Seminars 2017

Beste leden, dit jaar organiseert I.T.F. Nederland dit jaar een tweetal seminars:

Op 1 & 2 juli 2017 zal Master Jedut (8e Dan) zijn opwachting maken en op 23 & 24 september 2017 komen Katya en Oleg Solovey een sparring seminar verzorgen.

Op onze website (www.itf-nederland.nl/seminars) vind u alle relevante informatie. Tevens kunt u zich hier online inschrijven. Wees er op tijd bij, want nu gelden de early bird kortingen nog!

Master Jedut Seminar


Master Jedut is een bijzondere Taekwon-Doïn, met enorm veel kennis en ervaring. Polen is al jaren het sterkste ITF Taekwon-Do land, met Master Jedut als drijvende kracht achter de “Poolse Aanpak”. Hij heeft een stevige pedagogisch-didactische achtergrond als onderwijzer en coördinator lichamelijke opvoeding. Ook blijft hij nieuwsgierig en bezit hij een open geest die verder kijkt dan Taekwon-Do, of gevechtskunsten. Inmiddels heeft hij een repertoire aan trainingsideeën en oefeningen opgebouwd waar hij een complete boekhandel mee kan vullen.

De afgelopen 40 jaar leidde hij generaties enthousiaste leerlingen op tot gezonde, fitte en zelfverzekerde Taekwon-Do beoefenaars op. Zijn creativiteit als trainer, gecombineerd met zijn geduldige aanpak in het ontwikkelen van zijn studenten, heeft zelfs twalf individuele wereldkampioenen opgeleverd.

Wat is het geheim van zijn aanpak? Hoe weet hij zijn leerlingen – vanaf witte band – telkens naar zulke hoogtes te brengen?

Train met deze bijzondere Master in Amsterdam op 1 & 2 juli 2017

Solovey Sparring Seminar

Katya Solovey is een levende sparringslegende die – samen met haar coach en echtgenoot Oleg Solovey – tot en met haar laatste grote internationale toernooi vrijwel onverslaanbaar is gebleven.

Haar sparringstijl is te omschrijven als “poetry in motion”: bliksemsnel, perfecte timing, ongekende dynamiek en ongelooflijk technisch.

Hoogtepunten uit de carrière van Katya Solovey zijn:
ITF Taekwon-Do: 9x Europees Kampioen, 3x World Cup Kampioen en 2x Wereld Kampioen

Train met deze bijzondere kampioenen in Amsterdam op 23 & 24 september 2017

 

Top
Contact Person WhatsApp ons