Er mag weer MEER!

Beste leden, 

Afgelopen vrijdag is bekend geworden dat er ook voor de sport weer meer ruimte komt vanaf zaterdag 5 juni. Natuurlijk zijn wij, net als jullie, ontzettend verheugd dat er weer meer mogelijk is voor onze sport en de sporters. Er zijn nog wel een aantal voorwaarden van toepassing. 

Volwassenen vanaf 18 jaar mogen met maximaal 50 personen samen sporten. Dit is exclusief personeel en geldt niet voor kinderen tot en met 17 jaar. 

Groepslessen zijn voor alle leeftijden toegestaan. Tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1.5 meter afstand te houden als dit nodig is voor de sportbeoefening. Na sporten dient de 1,5 weer in acht genomen te worden.

Reserveren en registratie is nog steeds verplicht. Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn. In de binnensportlocaties zijn de kleedkamers weer beschikbaar en zullen de douches zo snel mogelijk weer worden geopend.

En als laatst: Wij gaan weer lesgeven volgens het oude rooster. Ook de dinsdag komt er weer bij. Dus vanaf volgende week is er op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag weer binnen les.

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur van OHDOKWAN.

Top