Bootcamp

Waar fitness, martial art en uitdaging samenkomen om een krachtige en effectieve trainingservaring te bieden. Bootcamp is niet zomaar een workout; het is een dynamische en energieke trainingsvorm die zijn oorsprong vindt in militaire oefeningen. Tijdens een bootcamples worden deelnemers uitgedaagd met een (muzikale) mix van intensieve cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en functionele bewegingen, alles in een inspirerende groepsomgeving.

Of je nu een fitnessfanaat bent op zoek naar variatie in je routine, een beginner die een zaterdagochtend kickstart nodig heeft, of ergens daartussenin, bootcamp biedt een veelzijdige en aanpasbare benadering van fitness. De afwisseling van oefeningen, de sociale groepsdynamiek en de stimulerende instructeurs maken bootcamplessen niet alleen effectief, maar ook leuk. Wie weet komt ene ‘Sally’ ook nog eens langs! Tijdens de lessen staat de veiligheid van de deelnemers altijd voorop.

Dus, stap uit je comfortzone, trek je sportkleding aan en bereid je voor op een fitnessavontuur dat niet alleen je lichaam transformeert, maar ook je vastberadenheid versterkt. Ontdek de kracht van bootcamplessen en laat je inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Let’s do this!
Zet die TV even uit,
kom van die bank af,
het avontuur begint hier,
BE THERE!

Tijd: zaterdagochtend van 11:00 tot 12:00 uur

Top